Gedreven (executive) Teamcoach, Leiderschapstrainer en L&D professional

006.jpg

‘Wij moeten voortdurend dijken van moed opwerpen tegen de stormvloeden van angst’

Martin Luther King

Begeleiding bij verandering

BEGELEIDING BIJ VERANDERING

De meest succesvolle organisaties zijn organisaties die zich op effectieve wijze aanpassen aan de voortdurend veranderende omstandigheden! Iedereen wil verandering, maar niemand wil veranderd worden. Verandering binnen organisaties is een gegeven. Mijn motto is: Niets is blijvend, behalve verandering. Als professional kun je het beste van jezelf geven als je je weet te verhouden tot verandering om je heen. Een organisatie ontwikkelt niet, alleen de mensen in een organisatie kunnen ontwikkelen. Aandacht is hierbij een sleutelbegrip.


Heeft u vragen of wilt een afspraak maken, neem dan contact op.DAGBOEK ETTY HILLSEUM (JOODSE VROUW VAN EIND TWINTIG 28 MAART 1942)


“Het was dag, een lange dag. En het belangrijkste? Dat was toch, dat de takken van de boom van voor mijn venster afgekapt werden. Nog een nacht tevoren hadden de sterren als glanzende vruchten in de zware takken gehangen en een nacht later klommen ze, nog onzeker, langs de kale, beroofde stam. Ik dreigde één ogenblik sentimenteel te worden, toen de takken gekapt werden. En één ogenblik was ik zwaar treurig. Maar toen wist ik meteen weer: het nieuwe landschap, dat er ontstaat, zal ik weer op zijn manier liefhebben. En de kale, beroofde stam in zijn nieuwe gestalte en het landschap zal weer zijn onzegbaar mooi.”