Gedreven (executive) Teamcoach, Leiderschapstrainer en L&D professional

(EXECUTIVE) TEAMCOACHING

Het is mooi als mensen in een team eenzelfde verlangen, ambitie delen om een doel te bereiken. In vrijwel alle teams speelt het dilemma uniek willen zijn versus onderdeel uit willen maken van het grotere geheel. Deze worsteling leidt af van de kwaliteit van verschil; die openbaart de identiteit van het team. Ervaren dat je gezien en gehoord wordt geeft ruimte een ander iets te gunnen. Als teams zich richten op het collectieve doel, geeft dat vertrouwen individuele onzekerheden uit te spreken. Zo heeft het ik een duidelijke plek in het wij. Het geeft spirit om samen te komen tot resultaten.


Manfred Kets de Vries verwoordt de kracht van een team treffend: “Twee van de meest gewaardeerde uitkomsten van teamwerk zijn efficiëntie en effectiviteit. Als het team betrokkenheid, eigenaarschap en een gevoel van urgentie deelt, is de kans op een succesvolle uitvoering zeer groot.”


Heeft u vragen of wilt een afspraak maken, neem dan contact op.‘Vertrouw mensen en ze zullen trouw aan je zijn; behandel ze groots en ze zullen laten zien dat ze groots zijn.’

Ralph waldo Emerson