Gedreven (executive) Teamcoach, Leiderschapstrainer en L&D professional

007.jpg

OVER TICO

Murielle Spanhoff (1967, Bestuurskundige en Sociaal- en organisatiepsycholoog) ‘Menselijkheid in organisaties’ is het thema dat mij al ruim 20 jaar boeit. Ontwikkelen van het potentieel van mensen en in het bijzonder leidinggevenden. Als daadkrachtige, toegewijde en sensitieve organisatie adviseur zet ik mijn expertise graag in voor mensen in organisaties.

Mijn kracht schuilt in de combinatie van een ruime blik, goed inzicht in communicatieve en groepsdynamische processen en het in beweging kunnen krijgen van mensen. Stevig als het moet, zacht als het kan. Naast de zakelijke dienstverlening, de zorg en het onderwijs, werk ik graag voor de publieke sector. Mijn persoonlijke waarden dragen bij aan mijn professionele en levenskeuzes: Vrijheid, Transparantie, Verantwoordelijkheid, Congruentie, Eigenheid en Aandacht.


Heeft u vragen of wilt een afspraak maken, neem dan contact op.

MURIELLE SPANHOFF

+31 6 53 378 478
murielle@tico-consultancy.nl
Murielle‘Maak je geen zorgen om het feit dat jouw pad anders is dan dat van anderen. Het vraagt moed om jezelf te kunnen zijn en je leven niet in te richten als reactie op de sympathieën en antipathieën van anderen. Als anderen besluiten bij je weg te gaan, is dat meestal omdat ze uit zelfrespect een andere richting moeten inslaan.’


Paul Ferrini, Amerikaans spiritueel schrijver